Άστον Βίλα – Λέστερ

Ανοιχτούς λογαριασμούς άφησαν οι δύο ομάδες που καλούνται να λύσουν απόψε. Σε καλύτερη φάση βρίσκεται αγωνιστικά η Λέστερ.
Άστον Βίλα – Λέστερ

Ξεκούραστη έρχεται απόψε η Άστον Βίλα, καθώς το περασμένο Σαββατοκύριακο δεν είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις, επομένως είχε χρόνο να προετοιμαστεί καλύτερα. Έρχεται με ανεβασμένη ψυχολογία μετά την νίκη της με 2-1 κόντρα στη Γουότφορντ για το πρωτάθλημα. Η ομάδα του Ντιν Σμιθ μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ, όμως κατάφερε να πετύχει επική ανατροπή και να σημειώσει το γκολ της νίκης στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης. Πλέον αυτή η νίκη έφερε την ομάδα οριακά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη και χρειάζεται ανάλογη συνέχεια για να αποφύγει τις δυσάρεστες περιπέτειες. Το αποψινό παιχνίδι δεν έρχεται πάντως σε δεύτερη μοίρα, καθώς η ομάδα έχει μία πολύ μεγάλη ευκαιρία να αγωνιστεί στον τελικό και θα παλέψει γι’ αυτήν μέχρι τέλους. Όλα δείχνουν πως ο Σμιθ θα παρατάξει την βασική του 11άδα απόψε.

Η Λέστερ από την άλλη αγωνίστηκε πριν 3 μέρες στο FA Cup, όπου κι επικράτησε της Μπρέντφορντ με 0-1, παίρνοντας έτσι την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Οι Αλεπούδες πραγματοποιούν εξαιρετική σεζόν μέχρι στιγμής και δικαίως βρίσκονται εδώ που βρίσκονται. Απόψε θα παλέψουν για την πρόκριση στον τελικό του θεσμού, μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα. Η Λέστερ ήταν ανώτερη από την Βίλα στο πρώτο παιχνίδι, όμως δεν ήταν αρκετά τυχερή κι αποτελεσματική ώστε να πάρει την νίκη, που θα της έδινε το προβάδισμα για την πρόκριση. Έχει την ευκαιρία λοιπόν να βρεθεί σε τελικό Λιγκ Καπ για 6η φορά στην ιστορία της και πρώτη μετά το μακρινό 2000. Σίγουρα οι παίκτες του Ρότζερς θα το κυνηγήσουν.

Σε ενδιαφέρει