Διαγωνισμός Προγνωστικών Betmasters

Ένας ακόμη διαγωνισμός του BetMasters.gr είναι εδώ! Αυτή την εβδομάδα, έχουμε αγώνες από την Premier League
Διαγωνισμός Προγνωστικών: Seri στη Premier League

Κάνε την πρόβλεψή σου και διεκδίκησε τα δώρα που προσφέρει το BetMasters.gr. Πάμε Δυνατά!

Κλικ εδώ για τη συμμετοχή σου

🎁 Τα Δώρα του Διαγωνισμού Προγνωστικών BetMasters

🥇Μία εμφάνιση της ομάδας του Ολυμπιακού, του ΠΑΟΚ, του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ ή του ΟΦΗ για όλους όσους βρουν δέκα στα δέκα σωστά αποτελέσματα.

🥈 Ένα διπλό εισιτήριο για προσεχή* αγώνα του Ολυμπιακού του ΠΑΟΚ, του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ ή του ΟΦΗ για όλους όσους βρουν 9 συνεχόμενα** αποτελέσματα

🥉Ένα απλό εισιτήριο για προσεχή* αγώνα του Ολυμπιακού του ΠΑΟΚ, του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ ή του ΟΦΗ για όλους όσους βρουν 9 συνεχόμενα** αποτελέσματα.

Σε περίπτωση που δεν υπάρξουν νικητές σε καμία κατηγορία, θα δωθεί ένα διπλό εισιτήριο σε όποιον βρεί τα περισσότερα σωστά αποτελέσμα. Σε περίπτωση ισοβαθμίας, θα γίνει κλήρωση ανάμεσα σε όλους τους συμμετέχοντες

* Βάσει της διαθεσιμότητας
** Προσοχή: Η σειρά είναι αυτή που έχουμε δημοσιεύσει

Όπου κι αν είσαι, είναι και το Casino σου: Κορυφαία Jackpots & δημοφιλή slots! ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

📝 Οι Όροι του Διαγωνισμού Προγνωστικών BetMasters

Η συμμετοχή είναι έγκυρη, εφόσον το σχόλιο με τις προβλέψεις σου, υποβληθεί το αργότερο το Σάββατο 23 Νοεμβρίου, 14:00, ώρα Ελλάδας.

Στο σχόλιο με τα προγνωστικά σου δε θα πρέπει να αλλάξεις με επεξεργασία τα προγνωστικά σου, διαφορετικά η συμμετοχή θα ακυρωθεί. (μπορείς όμως να προσθέσεις φίλους)

Κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να λάβει μέρος στο διαγωνισμό του betmasters με ένα, μοναδικό σχόλιο. Αν υποβληθούν περισσότερα από ένα σχόλια από τον ίδιο διαγωνιζόμενο, η συμμετοχή του θα ακυρωθεί.

Αποτελέσματα διαγωνισμού που έληξε 16 Νοεμβρίου

Δεν υπήρχε νικητής για το διαγωνισμό Σερί στα Προκριματικά Euro. Μετά από κλήρωση ο Lefteris Hamalidis κερδίζει ένα διπλό εισιτήριο για προσεχή αγώνα του Ολυμπιακού του ΠΑΟΚ, του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ ή του ΟΦΗ.

Καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω της σελίδας μας στο fb