Πρωτότυποι μηχανισμοί στο καινούριο φρουτάκι της Red Tiger Gaming

Τον Μάρτιο, η Red Tiger Gaming, κεφαλαιοποιώντας την επιτυχία του Cash Volt, παρουσίασε την εξελιγμένη εκδοχή του, με το παιχνίδι Cash Ultimate. To video slot βρίσκεται στις οθόνες, με τον δημοφιλή πάροχο να δημιουργεί ένα φρουτάκι με 30 γραμμές απονομής και διάταξη 5×4.

 

2700+ συναρπαστικά παιχνίδια, καθημερινές προσφορές* και μεγάλα έπαθλα*. Έτσι είναι το καζίνο σήμερα. | 21+ * Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

 

Στο πλέγμα των 20 συμβόλων θα βρει κανείς πληθώρα κλασικών θεμάτων, τα οποία δίνουν έναν χαρακτήρα ρετρό στο φρουτάκι, ο οποίος ενισχύεται από τη μουσική και το φόντο. Κεράσια, λεμόνια και μούρα συνιστούν τα χαμηλότερης αξίας σύμβολα, ενώ 7άρια, διαμάντια, αστέρια, καμπάνες και το BAR τα υψηλότερης.

 

Ξέρουμε τι θέλεις. Διασκέδαση μπροστά από την εποχή της! Cash Ultimate άμεσα διαθέσιμο παντού. |21+

 

Το λογότυπο του παιχνιδιού έχει ρόλο scatter, ενώ δεν αποκλείεται κατά διάρκεια των περιστροφών να παραμείνει σταθερό και στη διάρκεια των επόμενων! Αντίστοιχα, τα βασικά σύμβολα, μπορεί να προσγειωθούν στους κυλίνδρους σε μέγεθος 3×3, ευνοώντας τη δημιουργία εύστοχων συνδυασμών! Εν κατακλείδι, η Red Tiger έφερε στις οθόνες ένα παιχνίδι που τιμά τον προκάτοχό του, με λειτουργίες και μηχανισμούς που το καθιστούν ενδιαφέρον, χωρίς όμως να χάνει από αισθητικής άποψης σε σχέση με έναν κλασικό κουλουχέρη.

 

21+. Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114. Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ. Υπεύθυνο Παιχνίδι. *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Σε ενδιαφέρει

SMS μετακίνησης

1. Υγεία
2. Κατάστημα
3. Τράπεζα
4. Παροχή βοήθειας, συνοδεία μαθητών
5. Τελετή, διαζευγμένοι γονείς
6. Άσκηση, κατοικίδια