Η Άγρια Δύση στο Καζίνο

Τώρα μπορείς να ταξιδέψεις στο 1800 και βολτάρεις στα ορυχεία της Αμερικής. Θα πας στην εποχή του χρυσού και θα ακολουθήσεις την πορεία ενός χρυσοθήρα, με την μουσική από σαλούν να σε συντροφεύει! Με διάταξη 5×3 μεταφέρεσαι στην Άγρια Δύση και ανακαλύπτεις τα σύμβολα υψηλής αξίας, όπως το φανάρι, η αξίνα, ο χρυσωρύχος και το βαγόνι με το χρυσό. Σίγουρα θα συναντήσεις και τους σβώλους χρυσού για επιπλεόν περιστροφές.

Ψάξε για το Gold Digger από την iSoftbet /21+ για καζινική διασκέδαση που θα σε συναρπάσει!

Αν σου εμφανιστούν πέντε ή περισσότεροι κύλινδροι, τότε το βαγόνι ξεκινάει τη διαδρομή του και ο παίκτης πηγαίνει ακόμη πιο βαθιά στο έδαφος. Τα σύμβολα ξεκινούν και εμφανίζονται από πάνω. Στο επάνω μέρος της οθόνης θα δεις και τα επιπλέον σύμβολα των έξτρα γύρων*, εκεί όπου θα εμφανιστούν και τα επιπλέον έπαθλα*, όπς το ρουμπίνι της καρδιάς! Το μπλε βέλος είναι αυτό που επεκτείνει  διάταξη του παιχνιδιού για περισσότερη διασκέδαση… Και μην ξεχνάμε και τους πολλαπλασιαστές που κάνουν την εμφάνισή τους!!

Η συχνή συμμετοχή σε παίγνια εκθέτει σε κίνδυνο εθισμού και απώλεια περιουσίας. Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777. Απαγορεύεται να παίζουν τυχερά παίγνια άτομα κάτω των 21 ετών. Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC. *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Σε ενδιαφέρει

SMS μετακίνησης

1. Υγεία
2. Κατάστημα
3. Τράπεζα
4. Παροχή βοήθειας, συνοδεία μαθητών
5. Τελετή, διαζευγμένοι γονείς
6. Άσκηση, κατοικίδια