Καζινικά φρούτα, τα ξέρεις;

Ένα φρουτάκι στο οποίο πρωταγωνιστούν τα… φρούτα! Γνώρισε το παιχνίδι από την Pariplay το οποίο στοχεύει στην αναπαρασταση του κλασικού σλοτ όπως το ξέρουμε από παλιά.

Κλικ Εδώ

Η διάταξη του ειναι 3 επί 3, πρωταγωνιστούν τα έντονα χρώματα και η μουσική δε θα μπορούσε να είναι άλλη από αυτή που αρμόζει σε ένα κλασικό παιχνίδι, με χαρακτηριστικούς ήχους σε κάθε γύρισμα. Στην οθόνη σου θα δεις μεγάλους κυλίνδρους που πιάνουν το μεγαλύτερο μέρος της οθόνης γεμίζοντάς την με κεράσια, πορτοκάλια, δαμάσκηνα, λεμόνια και καρπούζι!

Όταν η οθόνη σου γεμίσει με το ίδιο σύμβολο, ενεργοποιείται ο πολλαπλασιαστής. Το “Hot Fruits”, όπου εδώ παίζει τον ρόλο του wild, έρχεται να συμπληρώσει τα διπλά στοιχεία, να σχηματίσει τριάδες και να προσφέρει εκπλήξεις* για περισσότερη διασκέδαση.

Hot Fruits Deluxe: Το φρουτάκι που συναρπάζει στο καζίνο/21+

Η συχνή συμμετοχή σε παίγνια εκθέτει σε κίνδυνο εθισμού και απώλεια περιουσίας. Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777. Απαγορεύεται να παίζουν τυχερά παίγνια άτομα κάτω των 21 ετών. Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC. *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Σε ενδιαφέρει

SMS μετακίνησης

1. Υγεία
2. Κατάστημα
3. Τράπεζα
4. Παροχή βοήθειας, συνοδεία μαθητών
5. Τελετή, διαζευγμένοι γονείς
6. Άσκηση, κατοικίδια