Έτοιμος για ψηφιακή μεταφορά;

Ένα ολοκαίνουργιο φρουτάκι μόλις προσγειώθηκε από τον κορυφαίο πάροχο καζινικών παιχνιδιών!

Το νέο φρουτάκι από Win Studios μόλις έκανε την εμφάνισή του σε ένα από τα κορυφαία καζίνο της ελληνικής αγοράς. Το όνομά του είναι King of Dragons και, όπως μαρτυρά ο τίτλος του, έχει να κάνει με την ψηφιακή μεταφορά σου στην Κίνα, σε ένα μαγικό κόσμο με δράκους και γκέισες…

…Εκεί, όπου στους 5 κυλίνδρους τα σύμβολα είναι σχεδιασμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να δημιουργούν ένα φανταστικό περιβάλλον με γάτες, πολεμιστές κα. Έκεί όπου ο άγριος κόσμος των κινέζικων θαλασσών θα σε συναρπάσει… Ετοιμάσου για κορυφαία γραφικά και ήχους που θα σε συναρπάσσουν!

Κλικ Εδώ /21+

Το wild στο συγκερκιμένο παιχνίδι είναι μια τεράστια βεντάλια και το scatter δε θα μπορούσε να είναι άλλο από έναν δράκο. Πρόσεξε τα μεγέθη όμως και δες τι έκπληξη* κρύβει το καθένα! Πάνω από τους κυλίνδρους θα δεις την παρουσία των φαναριών που παίζουν τον ρόλο των πολλαπλασιαστών στις περιστροφές σου! Στους επιπλέον γύρους προετοιμάσου για αλλαγή ατμόσφαιρας και περιβάλλοντος μετα κατάλληλα χρώματα τυο φόντου. Παρατήρησε τους κυλίνδρους να τρέμουν και προσθέτουν ακόμη πιο εντυπωσιακά features στην όλη ατμόσφαιρα!

Είσαι έτοιμος για το ταξίδι σου στην Κίνα και στον μαγικό κόσμο του βασιλιά των Δράκων; 

Μυστηριακή διάθεση, φανάρια και δράκοι με φόντο την Αυτοκρατορική Κίνα. Παίξε νόμιμα το King of Dragons στην bwin / 21+

Η συχνή συμμετοχή σε παίγνια εκθέτει σε κίνδυνο εθισμού και απώλεια περιουσίας. Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777. Απαγορεύεται να παίζουν τυχερά παίγνια άτομα κάτω των 21 ετών. Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC. *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Σε ενδιαφέρει

SMS μετακίνησης

1. Υγεία
2. Κατάστημα
3. Τράπεζα
4. Παροχή βοήθειας, συνοδεία μαθητών
5. Τελετή, διαζευγμένοι γονείς
6. Άσκηση, κατοικίδια