chat
Γνωρίστε τους Betmasters
Betmasters όπως λέμε μάστορες στο στοίχημα
Πολύ μελέτη, λίγο ένστικτο και καθημερινή επαφή με αυτό που λέμε betting, είναι η «φιλοσοφία» του betmasters. Δεν πιστεύουμε στο γρήγορο κέρδος, καθώς το στοίχημα δεν είναι ούτε Τζόκερ, ούτε Λόττο. Θα παίζουμε λογικά κι ας χάνουμε (γιατί στο τέλος θα βγούμε κερδισμένοι). Μαζί με τους άλλους betmasters θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε έδαφος στη «μάχη» κόντρα στους Bookmakers. Όσο για μένα μετά από πολύχρονη δημοσιογραφική περιπλάνηση σε site «ποικίλης ύλης» με αναφορά στο στοίχημα βρέθηκα, επιτέλους, στο φυσικό μου χώρο. Θα είμαστε μαζί λοιπόν σε σχεδόν καθημερινή βάση και ελπίζω να αγαπηθούμε (στοιχηματικά εννοώ, μην παρεξηγηθούμε κιόλας)!!!
"Η τύχη είναι αυτό που συμβαίνει όταν η προετοιμασία συναντήσει τις ευκαιρίες". Αυτό είπε κάποτε ένας Ρωμαίος Φιλόσοφος και εδώ στο Bet Masters προσπαθούμε να βρούμε τις ευκαιρίες, να προσθέσουμε την προετοιμασία που είναι απαραίτητη με σκοπό να δημιουργήσουμε την περίφημη "Τύχη"! Με απαραίτητα συστατικά λοιπόν, την τύχη και την δουλειά, θα προσπαθήσουμε μαζί, καθημερινά, μέσα από την ευκαιρία που μας προσφέρει το Bet Masters, να κάνουμε την "κακή" συνήθεια του στοιχήματος, πιο ευχάριστη. Και ας ελπίσουμε ότι η λέξη "Ταμείο" θα έρχεται στην καθημερινότητα μας λίγο πιο συχνά...
"Ο πίνων μεθά και ο παίζων χάνει" και επειδή σε κανέναν δεν αρέσει το δεύτερο, εδώ είμαστε για να το αποφύγουμε. Δεν υπόσχομαι ότι θα συμβαίνει πάντα το αντίθετο, γιατί πατώ στη γη. Όμως το σίγουρο είναι ότι θα μεθύσουμε με τις νίκες μας (μεγάλες και μικρές όλες καλές) πολλές φορές, εδώ, στο Bet-masters. Και όπως είπε και μια ψυχή: ''Ένα αουτσάιντερ που κερδίζει κάπου-κάπου είναι προτιμότερο από ένα καυτό φαβορί που χάνει κάπου κάπου''. Γι' αυτό με υπομονή και επιμονή, όλα μπορούν να συμβούν. Προειδοποίηση: Όποιος επιδιώκει το γρήγορο κέρδος, ας αλλάξει "σπορ" καλύτερα...
Γεννήθηκα στο ιστορικό Κιλελέρ (Μέλισσα Λάρισας), μεγάλωσα στην Θεσσαλονίκη, όπου σπούδασα γεωπονία και αργότερα, ψυχολογία στο Αρνεμ της Ολλανδίας. Με παρότρυνση του θείου του Λάμπρου Χούτου, βρέθηκα στην μεγάλη του ΦΙΛΑΘΛΟΥ σχολή. Υπηρέτησα την εφημερίδα αυτή και ως διευθυντικό στέλεχος, όπως αργότερα και την ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ, αλλά και την «Μπάλα 365», που εκδιδόταν στη Ν. Υόρκη. Είχα καθημερινή εκπομπή στο «Κανάλι 29» μαζί με τον αείμνηστο Ηλία Μπαζίνα, όπως και στον «Σπριντ ΕφΕμ.». Επίσης, εργάστηκα στα περιοδικά «Σπορ και Σκορ», «ΕΠΊΚΑΙΡΑ», στη «Δημοτική Ραδιοφωνία Ανω Λιοσίων», στον τηλεοπτικό σταθμό «ConnX TV» (καθημερινή εκπομπή λόγου), στην εφημερίδα «η Ελλάδα αύριο», στο mpala.gr και το «Derbynews». Εργάζομαι τώρα στην εφημερίδα «Παρασκήνιο». Όταν λεφτά υπήρχαν, τα ξόδευα σε σεμινάρια με ομιλητές τους Βαν Γκάαλ, Σάκι, Ζακέ, Ρομάντσεφ, Ιορντανέσκου, Βενγκέρ.
wise: Σε απλή μετάφραση, σοφός. Που σημαίνει ικανός, συνετός, προνοητικός και γνώστης μιας τέχνης. Στην περίπτωση μου, της τέχνης του Στοιχήματος. Είμαι στο χώρο 15 ολόκληρα χρόνια μελετώντας, αναλύοντας και παίζοντας ότι κινείται. Δεν με απασχολεί ούτε από πιο πρωτάθλημα προέρχεται μία επιλογή, ούτε από πιο άθλημα. Με ενδιαφέρει μόνο να επιβεβαιωθεί και να έχει όσο γίνεται πιο αξιόλογη απόδοση, γιατί ως γνωστόν το στοίχημα είναι πάνω απ’ όλα απόδοση. Εχω εργαστεί στις μεγαλύτερες στοιχηματικές εφημερίδες, στα μεγαλύτερα αθλητικά ραδιόφωνα και φυσικά στα τοπ στοιχηματικά site, όπως είναι και το betmasters. «Τα αγαθά κόποις κτώνται» είπε κάποτε ο φιλόσοφος Επίμαρχος και με πρεσβεύει απόλυτα. Μέσα από την σκληρή δουλειά και ενημέρωση έρχεται η λύτρωση και στην περίπτωσή μας το κέρδος.
Διαίσθηση και λογική παίζουν αναμφίβολα καθοριστικό ρόλο στο στοίχημα - και όχι μόνο. Ο αρμονικός συνδυασμός των εν λόγω στρατηγικών παραγόντων μπορεί να οδηγήσει στο επιτυχημένο ποντάρισμα. Επιπλέον η υπομονή, ειδικά σχετικά με την επιλογή ή μη ενός γεγονότος κρίνεται αναγκαία για τον παίκτη. Εξάλλου η μελέτη ενός αγώνα θεωρώ ότι αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση προκειμένου να αποφευχθούν οι στοιχηματικές κακοτοπιές. Τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια έχω εργαστεί σε διάφορα έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ. Όσον αφορά το στοίχημα κατά το παρελθόν για ένα διάστημα είχα ασχοληθεί συστηματικά με την ανάλυση αγώνων από τα πρωταθλήματα της Γαλλίας, της Ολλανδίας, της Τουρκίας και της Αυστρίας.
Πολύ διάβασμα, πολλή μελέτη και σωστές αποδόσεις για την επιλογή του εκάστοτε σημείου. Αυτή είναι η προσωπική συνταγή για τη διαδρομή προς το ταμείο, αρκεί βέβαια και η θεά Τύχη να μας κάνει και λίγο τα γλυκά μάτια, αφού όπως ισχύει στο ποδόσφαιρο το «δοκάρι και μέσα, ήρωας - δοκάρι και μέσα και έξω, άσχετος», έτσι συμβαίνει και στο στοίχημα. Χτυπάμε παντού, σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, είτε αφορά Ελλάδα, είτε αφορά Ευρώπη, είτε αφορά NBA. Όσο για την αφεντιά μου, πλην του στοιχήματος, η καθημερινή ενασχόληση είναι στον ΣΠΟΡ FM με καθημερινό ρεπορτάζ για Ατρόμητο και Super League. Ναι, καλά καταλάβατε, το Περιστέρι είναι αγάπη αδιαπραγμάτευτη.