Αποτελέσματα ΤΖΟΚΕΡ

Το πιο διαδεδομένο τυχερό παιχνίδι του ΟΠΑΠ με τα μεγάλα χρηματικά έπαθλα.

Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2020 | Κλήρωση 2.212

  • 13
  • 35
  • 29
  • 24
  • 25
  • 15

Το Τζόκερ αποτελεί ένα από τα πιο γνωστά και δημοφιλή τυχερά παιχνίδια του ΟΠΑΠ, με χιλιάδες φανατικούς φίλους, Εμφανίστηκε για πρώτη φορά στις 16 Νοεμβρίου 1997 κι έκτοτε έχει μοιράσει αμύθητα ποσά στους υπερτυχερούς. Οι κληρώσεις του πραγματοποιούνται κάθε Πέμπτη στις 22:10 και κάθε Κυριακή στις 22:00 και μεταδίδονται ζωντανά από τηλεοπτικό σταθμό πανελλαδικής εμβέλειας.

Το Τζόκερ είναι ένα παιχνίδι λοταρίας και χρειάζεται μεγάλη δόση τύχης για να αναδειχθείς νικητής. Ο υποψήφιος παίκτης πρέπει να συμπληρώσει το αντίστοιχο κουπόνι και να μαντέψει σωστά τους αριθμούς που θα βγουν από την κληρωτίδα. Στόχος του παίκτη είναι να μαντέψει σωστά 5 αριθμούς από το πρώτο πεδίο των 45 αριθμών και τον αριθμό Τζόκερ από το πεδίο των 20 αριθμών. Ο νικητής που θα κάνει την απόλυτη πρόβλεψη και θα πιάσει το 5+1 κερδίζει το μεγάλο χρηματικό έπαθλο της πρώτης κατηγορίας. Σε περίπτωση βέβαια που δεν βρεθεί νικητής, έχουμε τζακπότ και το έπαθλο στην επόμενη κλήρωση είναι ακόμα μεγαλύτερο, ενώ αν έχουμε παραπάνω από έναν τυχερούς, τότε το χρηματικό έπαθλο μοιράζεται.

Φυσικά υπάρχουν κι άλλες κατηγορίες κερδών για τους… λιγότερο τυχερούς που δεν κατάφεραν να πραγματοποιήσουν την απόλυτη πρόβλεψη. Πολύ μεγάλο ποσό κερδίζει και ο παίκτης που έχει μαντέψει 5 σωστά νούμερα, το οποίο φυσικά εξαρτάται όπως και το έπαθλο της πρώτης κατηγορίας από τις ακαθάριστες εισπράξεις των στηλών της κάθε κλήρωσης. Βέβαια από εκεί και κάτω, τα ποσά είναι συγκεκριμένα, ανεξάρτητα από τις στήλες και τον αριθμό των νικητών. Οι 4+1 σωστές προβλέψεις αποφέρουν κέρδη 2500 ευρώ, οι 4 σωστές προβλέψεις 50 ευρώ ανά επιτυχία, οι 3+1 σωστές προβλέψεις φέρνουν κέρδος 50 ευρώ, οι 3 όπως και οι 2+1 μοιράζουν 2 ευρώ στους νικητές, ενώ όσοι πιάσουν 1+1 κερδίζουν από 1,50 ευρώ.