Αγώνες με 0% γκανιότα

22 Σεπ 201616:16Στοιχηματική Θεωρία

Πολλές είναι οι εταιρίες που προσφέρουν αγώνες με 0% γκανιότα*, ώστε να προσελκύσουν πελάτες. *Η προσφορά αναφέρεται στην αγορά "νικητής αγώνα" και πριν την έναρξη του ματς*.
Ganiota

Πολλές φορές έχουμε αναρωτηθεί πως γίνεται στα σούπερ μάρκετ να πουλάνε ορισμένα προϊόντα τόσο φτηνά (εποχιακά ήδη, διάφορες προσφορές). Πρόκειται ουσιαστικά για μια εμπορικά έξυπνη κίνηση, αφού οι προσφορές λειτουργούν ως κράχτης για τους πελάτες. Μπαίνουν για να πάρουν κάτι σε τιμή κόστους (πολλές φορές τα σούπερ μάρκετ πουλάνε και κάτω του κόστους) και τελικά παίρνουν και άλλα πολλά πράγματα, με τα οποία τελικά η επιχείρηση, όχι μόνο ισοσκελίζει τη ζημιά, αλλά βγάζει και κέρδος.

Το ίδιο ακριβώς κάνουν και οι στοιχηματικές εταιρίες με το να προσφέρουν 0% γκανιότα. Ουσιαστικά δεν βγάζουν χρήματα από τους συγκεκριμένους αγώνες που προσφέρονται χωρίς γκανιότα, αλλά βγάζουν από τα άλλα που θα παίξεις και σίγουρα από το οτι θα προτιμήσεις την εταιρία και σε επόμενη φορά που θα στοιχηματίσεις. Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει πως ο παίκτης δεν μπορεί να εκμεταλλευτεί αυτή την πραγματικά καλή προσφορά των εταιριών. Αν παίζεις έξυπνα, σίγουρα σε συμφέρει να προτιμάς τα παιχνίδια που δεν έχουν γκανιότα, διότι οι αποδόσεις είναι εξαιρετικές. 

Συνήθως, οι αγώνες που προσφέρονται με 0% γκανιότα είναι οι πιο δημοφιλείς της ημέρας.

Οι παρακάτω εταιρίες είναι αυτές που προσφέρουν, σχεδόν κάθε μέρα, αγώνες χωρίς γκανιότα:

Τα πάντα για τον Stoiximan
Πληροφορίες για την ChampionsBet
Μάθε τα πάντα για τη Goalbet