Στοιχήματα με σίγουρο κέρδος

29 Νοε 201318:30Στοιχηματική Θεωρία

Έχουμε ήδη μιλήσει για το σίγουρο κέρδος στο στοίχημα, σε παλιότερα άρθρα, το γνωστό μας sure bet. Εδώ θα αναφερθούμε σε κάποια πρακτικά πράγματα για το πως πρέπει να παίζουμε αυτά τα στοιχήματα.

Σίγουρα στοιχήματα - Τα πρακτικά

1. Ανοίγουμε στον browser και τις δύο ή τις τρεις εταιρείες που πρόκειται να παίξουμε και προχωράμε όλες τις άλλες διαδικασίες εκτός από το ποντάρισμα (εγγραφή, κατάθεση κ.λ.π.). Σε αυτό θα σας βοηθήσει πολύ ένα surebet calculator.

2. Ποντάρουμε πρώτα το σημείο με την "περίεργη απόδοση" αν υπάρχει κάτι τέτοιο (αν για παράδειγμα παίζουμε στον άσο και το διπλό σε ένα αγώνα μπάσκετ με αποδόσεις 2,10 και 2,05. Αν το διπλό οι περισσότερες εταιρείες το έχουν γύρω στο 1,85, αυτή είναι η "περίεργη απόδοση".

Σίγουρα στοιχήματα - Τα κρυφτά!

3. Αν πρόκειται να ποντάρουμε πολλά χρήματα, π.χ. 2000 ευρώ, τα σπάμε σε περισσότερες δόσεις, πάντα ξεκινώντας από την "περίεργη".

4. Σε περίπτωση που κάποιο στοίχημα ακυρωθεί, δεν πανικοβαλλόμαστε. Ποντάρουμε για το ίδιο ποσό επιστροφής στην εταιρεία που θα βρούμε την αμέσως καλύτερη απόδοση. Έτσι θα χάσουμε ένα μικρό ποσό της τάξης του 1%.

Τα εργαλεία μας για το σίγουρο στοίχημα

Πέρα από ένα sure bet calculator που θα μας κάνει τους υπολογισμούς για το ποσό που πρέπει να ποντάρουμε σε κάθε 'πλευρά' του στοιχήματος, σαφώς πρέπει να έχουμε και λογαριασμούς σε πολλές εταιρίες στοιχήματος ώστε να βρούμε τις κατάλληλες αποδόσεις!

Οι νόμιμες εταιρείες στην Ελλάδα στις οποίες πρέπει να έχετε οπωσδήποτε λογαριασμό αν θέλετε να ασχοληθείτε με τα σίγουρα στοιχήματα είναι:


GoalBet
Interwetten
Stoiximan
BetShop
ChampionsBet

Υπάρχουν και κάποιες άλλες νόμιμες εταιρίες, πέρα από τις μεγάλες, γνωστές που αναφέρουμε παραπάνω που μερικές φορές έχουν 'περίεργες αποδόσεις'. Γενικά είναι καλύτερα να έχεις λογαριασμούς σε πολλές εταιρίες ώστε να έχεις την μέγιστη δυνατότητα να βρεις τις 'τρύπες'. Δες την λίστα μας με όλες τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα για περισσότερες πληροφορίες.