Κατάθεση στις εταιρίες στοιχήματος με κλειστές τράπεζες

07 Ιουλ 201513:00Ειδήσεις

Kleisti_trapeza

Οι τράπεζες στην Ελλάδα πέρασαν μεγάλες φουρτούνες, αλλά τελικά φαίνεται πως κατάφεραν να ξεπεράσουν τον σκόπελο. Οι παίκτες του στοιχήματος που επιλέγουν να παίζουν online, έχουν περιορισμούς στην δυνατότητα να καταθέτουν και θα έχουν όσο υπάρχουν τα capital controls. Όμως, υπάρχουν αρκετές και αξιόπιστες λύσεις, για όσους θέλουν να στοιχηματίσουν, ιδιαίτερα με το Viva Wallet.

α) Κατάθεση από πιστωτική/χρεωστική κάρτα μέσω Viva Wallet.

Ουσιαστικά δεν αλλάζει σε τίποτα από την κανονική μας κατάθεση, αφού πάλι το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να δώσουμε τα στοιχεία της κάρτας μας. Φυσικά, χωρίς κρατήσεις. Ο συγκεκριμένος τρόπος είναι εφικτός αυτή τη στιγμή από τον Stoiximan, την Interwetten, την  και την Novibet.

β) Κατάθεση απευθείας από τον λογαριασμό σας, μέσω web banking.

Αποκλειστικά στον Stoiximan μπορείτε να κάνετε κατάθεση απευθείας από τον λογαριασμό σας σε αυτούς της ελληνικής εταιρίας. Απλώς όταν γίνεται η μεταφορά θα πρέπει να βάζετε ως δικαιολογία το username σας για να γίνεται η πίστωση στον σωστό στοιχηματικό λογαριασμό.

γ) Κατάθεση μέσω Moneysafe.

Η Moneysafe είναι μια κάρτα η οποία εκδίδεται από την αγγλική τράπεζα, Barcleys και λειτουργεί περίπου όπως η γνωστή μας Paysafe. Η διαφορά της είναι οτι οι αναλήψεις γίνονται άμεσα (ακόμη και μέσα σε μια ώρα), ενώ ακόμη και τώρα (με το όριο των 60 ευρώ στα ΑΤΜ), μπορείτε να τραβάτε έως και 2.500 ευρώ ημερησίως από τα ΑΤΜ οποιασδήποτε ελληνικής τράπεζας (με 2,5% κράτηση). Οπότε, μπορείτε να αγοράσετε μια moneysafe και να την φορτώνετε με ότι ποσό επιθυμείτε (πάρα πολλά καταστήματα και περίπτερα έχουν τους κωδικούς με τα ποσά φόρτωσης). Οι εταιρίες που δέχονται τη συγκεκριμένη κάρτα είναι οι BetShop, ChampionsBet, , Interwetten.

δ) Κατάθεση με Paysafe

H Paysafe επέστρεψε στην Ελλάδα και είναι φυσικά καλοδεχούμενοι. Οι εταιρίες στις οποίες μπορείς να καταθέσεις άμεσα με αυτό τον τρόπο είναι οι Mybet, BetShop, [MeridianBetStoiximan και NetBet.

Η ανάληψη γίνεται στον τραπεζικό σας λογαριασμό, κανονικά, ανεξαρτήτως του τρόπου κατάθεσης.