Πώς κάνω εγγραφή στη VISTABET

19 Ιουν 201713:33Νόμιμο στοίχημα

Βήμα βήμα όλες οι ενέργειες που χρειάζονται
Vistabet-logo

Aν θες να κάνεις την εγγραφή σου σε μια από τις πιο γνωστές στοιχηματικές εταιρείες στην Ελλάδα (Vistabet), έλα να σου δείξω πως γίνεται βήμα βήμα:

1. Μπες στη Vistabet και πάτα στο κουμπί «Εγγραφή», το οποίο βρίσκεται στο πάνω μέρος της οθόνης και αριστερά:

vistabet1

2. Στη συνέχεια εμφανίζεται η φόρμα όπου πρέπει να συμπληρώσεις με λατινικούς χαρακτήρες τα προσωπικά σου στοιχεία, τα στοιχεία εισόδου του λογαριασμού σου και τις προτιμήσεις σου σε νόμισμα, μορφή αποδόσεων και μέθοδο επικοινωνίας με την εταιρεία. Αφού βεβαιωθείς ότι όλα είναι σωστά, κάνε πρώτα κλικ στο κουτάκι που βεβαιώνεις ότι είσαι άνω των 21 ετών και αποδέχεσαι ότι έχεις διαβάσει και συμφωνείς με τους κανόνες της Vistabet. Μετά πάτα πάνω στο κουμπί «ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ»:

vistabet2

3. Στη συνέχεια εμφανίζεται το ακόλουθο μήνυμα, το οποίο σε ενημερώνει πως έχει σταλεί λινκ ενεργοποίησης του λογαριασμού σου στο email που δήλωσες κατά την εγγραφή σου:

vistabet3

4. Στη συνέχεια μπες στο email σου, όπου θα βρεις το παρακάτω μήνυμα σταλμένο από τη Vistabet και κάνε κλικ στο λινκ που περιέχει:

vistabet4

5. Mε το που κάνεις κλικ στο λινκ που θα σου στείλουν στο email θα οδηγηθείς στην παρακάτω σελίδα, η οποία περιέχει μήνυμα με την επαλήθευση του email σου και ουσιαστικά η εγγραφή σου έχει ολοκληρωθεί. Εδώ η Vistabet σε ενημερώνει, επίσης, ότι θα πρέπει να επαληθεύσεις την ταυτότητα σου και τη διεύθυνσή κατοικίας σου. Βάλε Όνομα Χρήστη και Κωδικό Πρόσβασης και πάτα στο κουμπί «ΕΙΣΟΔΟΣ» για να μπεις στη σελίδα.

vistabet5

6. Για την επαλήθευση της ταυτότητας και της διεύθυνσης κατοικίας σου πάτα στο λινκ που σου έχω σημειώσει στο προηγούμενο βήμα και θα οδηγηθείς στη σελίδα με τις ανάλογες οδηγίες (ποια έγγραφα πρέπει να στείλεις και σε ποια διεύθυνση.

vistabet6

Αυτό ήταν! Καλή διασκέδαση!

Παίξε Νόμιμα (ΚΛΙΚ ΕΔΩ).