Στοίχημα και κλειστές τράπεζες

29 Ιουν 201519:00Νόμιμο στοίχημα

Trapeza-klisti

Δε λέω, στις στιγμές που ζούμε το στοίχημα δεν είναι το πρώτο πράγμα που σκεφτόμαστε. Όμως, για έμάς που είναι το χόμπι μας, σίγουρα είναι κάτι απαραίτητο. Και είναι φυσικά αναφαίρετο δικαίωμά μας. Πλέον σε περισσότερες από τις νόμιμες εταιρείες μπορούμε να κάνουμε κατάθεση,  με την χρεωστική ή πιστωτική μας κάρτα, μέσω Viva Wallet. Οι Paysafe και skrill συναλλαγές πλέον δεν υπάρχουν, αλλά έχουν βρεθεί άλλοι τρόποι για να μπορούμε να παίζουμε στοίχημα.

Ένας τρόπος είναι πλέον η κατάθεση μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας. Δεν αλλάζει τίποτα με τα πριν τα Capital Controls δεδομένα, αφού απλά βάζουμε κάθε φορά τα στοιχεία της κάρτας μας και καταθέτουμε. Το μοναδικό μειονέκτημα είναι ότι κάθε φορά που κάνουμε κατάθεση, πρέπει να δίνουμε ξανά τα στοιχεία της κάρτας που χρησιμοποιούμε. Όσο για τις αναλήψεις, αυτές γίνονται απευθείας στον τραπεζικό μας λογαριασμό. Οι εταιρίες που δέχονται αυτού του τύπου τις καταθέσεις είναι:

Stoiximan - ΚΛΙΚ ΕΔΩ
BetShop - ΚΛΙΚ ΕΔΩ
Goalbet - ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Interwetten - ΚΛΙΚ ΕΔΩ
Novibet - ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Άλλη λύση είναι η Moneysafe. Πρόκειται για μια κάρτα η οποία αντιστοιχεί μεν στον λογαριασμό μας, αλλά είναι ανώνυμη και μέσω της αγγλικής τράπεζας Barkleys. Έξι οι εταιρίες που δέχονται την κατάθεση μέσω moneysafe. Πρόκειται για τις:

Mybet - ΚΛΙΚ ΕΔΩ
Goalbet - ΚΛΙΚ ΕΔΩ
ChampionsBet - ΚΛΙΚ ΕΔΩ
BetShop - ΚΛΙΚ ΕΔΩ
NetBet - ΚΛΙΚ ΕΔΩ
Interwetten - ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Μπορείτε λοιπόν να γραφτείτε στις παραπάνω εταιρίες και στη συνέχεια να ζητήσετε την έκδοση μιας Moneysafe. Ακόμη ένα πλεονέκτημα της συγκεκριμένης κάρτας είναι οτι οι αποπληρωμές γίνονται άμεσα και μπορείς να πάρεις χρήματα με την κάρτα από οποιοδήποτε ΑΤΜ ελληνικής τράπεζας και με όριο ανάληψης 2.500 ευρώ (ακόμη και με τα capital controls).