Αποχωρεί η Cashpoint από την Ελλάδα

15 Μαϊ 201401:40Νόμιμο στοίχημα

Cashpoint3

Η Cashpoint σταματά προσωρινά τη λειτουργία της στην Ελλάδα, όπως ανακοίνωσε η ίδια πρόσφατα. Οι ήδη εγγεγραμμένοι χρήστες θα πρέπει να ξεκαθαρίσουν τις συναλλαγές τους με την εταιρία έως τις 31/7/2014, ενώ τα στοιχήματα που είναι ενεργά και θα διενεργηθούν μετά τις 15/5, θα ακυρωθούν και θα επιστραφούν τα ποσά πονταρίσματος στους λογαριασμούς των παικτών.

Η ανακοίνωση του bookmaker αναφέρει τα εξής:

Η CASHPOINT στο πλαίσιο του ανασχεδιασμού της στρατηγικής της για την ελληνική αγορά, σταματά προσωρινά τη λειτουργία της στην Ελλάδα μέσω του www.cashpoint.gr.
Οι εγγεγραμμένοι παίκτες μπορούν να προχωρήσουν σε ανάληψη όλου του ποσού του λογαριασμού τους έως την 31η Ιουλίου 2014.
Όλοι οι εγγεγραμμένοι χρήστες συνεχίζουν να έχουν πρόσβαση στους λογαριασμούς τους, με διαθέσιμες γι’ αυτούς τις ακόλουθες λειτουργίες – επιλογές:


• Ιστορικό λογαριασμού
• Επιλογές ανάληψης
• Επικοινωνία με το Τμήμα Υποστήριξης

Πληροφορίες για ήδη καταχωρημένα & ενεργά στοιχήματα:

Καταχωρημένα και ενεργά στοιχήματα για γεγονότα που θα διενεργηθούν μετά την 15η Μαΐου 2014 θα ακυρωθούν και η CASHPOINT θα επιστρέψει στους παίκτες τα ποσά αυτών των στοιχημάτων. Τα εν λόγω χρηματικά ποσά θα πιστωθούν αυτόματα στους λογαριασμούς των παικτών και θα είναι διαθέσιμα για ανάληψη.

Σε περίπτωση καταχωρημένου συνδυαστικού στοιχήματος, το οποίο περιλαμβάνει γεγονότα σε πολλαπλές ημερομηνίες και μία ή περισσότερες εκ των ημερομηνιών αυτών υπερβαίνει την παραπάνω καταληκτική ημερομηνία, το στοίχημα παραμένει ενεργό έως και την ολοκλήρωση του τελευταίου γεγονότος. Όλα τα κέρδη του παίκτη θα πιστωθούν στο λογαριασμό του και θα μπορούν να αναληφθούν μετά την ολοκλήρωση του τελευταίου γεγονότος.

Με εκτίμηση,
Ομάδα Υποστήριξης Cashpoint