Όλες οι νόμιμες εταιρείες στοιχήματος στο betmasters

Οι καλύτερες εταιρείες του νόμιμου online στοιχήματος, συνεργάζονται με το betmasters.gr. Επιλέξτε και εγγραφείτε σε όποια σας αρέσει!

Γενικά

Η Goalbet ιδρύθηκε στις 27 Ιανουαρίου 2009 στην Αυστρία. Χάρη στο τελευταίας γενιάς λογισμικό της και στα πλήρως ανταγωνιστικά ποσοστά, η εταιρία είναι ανάμεσα στις πρωτοπόρες εταιρίες δικτυακού στοιχήματος στον κόσμο, έχοντας υπόψη τον αριθμό των πελατών και τα αθλήματα σε προσφορά. Οι ενέργειες της GoalBet εγκρίνονται και ρυθμίζονται από την νομοθεσία της Δημοκρατίας της Αυστρίας, καθώς είναι από τις πιο εξελιγμένες σε ό,τι αφορά τα τυχερά παιχνίδια και το στοίχημα.

Η ιστοσελίδα:

Η αρχική σελίδα σε προκαλεί να παίξεις αμέσως. Με μεγάλες εικόνες από έξι αθλήματα σε καλεί να στοιχηματίσεις τώρα. Φυσικά και εδώ υπάρχει το live στις άμεσες επιλογές. Γενικά η πρώτη επαφή σου κινεί την περιέργεια για το τι θα βρεις.

Τι προσφέρει η GoalBet;

Η εταιρία έχει πέντε επιλογές. Πρώτα τα αθλήματα. Ποδόσφαιρο, μπάσκετ, χάντμπολ, φόρμουλα 1, μποξ, τένις, μοτοσικλέτα, χόκεϊ επί πάγου, βόλεϊ, μπέιζμπολ. Μετά έρχεται το στοίχημα, το Live στοίχημα, το καζίνο και τα TV Games. Οι αποδόσεις της Goalbet είναι στη συντριπτική τους πλειοψηφία καλύτερες από κάθε άλλη και να σημειωθεί ότι δεν υπάρχει χρέωση στις αναλήψεις των κερδών. Φυσικά, υπάρχει και το Live Streaming στο οποίο έχει επενδύσει πάρα πολλά η εταιρία, με πάρα πολλούς αγώνες από τα μεγάλα και μικρότερα πρωταθλήματα ανά τον κόσμο, ζωντανά στον υπολογιστή, το κινητό ή το τάμπλετ σας.

Νόμιμο παιχνίδι - Κορυφαία πρωταθλήματα στη Goalbet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Αθλητικά στοιχήματα

Υπάρχει ποικιλία στα στοιχήματα που προσφέρει, με πάρα πολλά αθλήματα να συμπεριλαμβάνονται. Φυσικά, έχει δοθεί μεγαλύτερη βάση στο ποδόσφαιρο και το μπάσκετ, αλλά και το τένις δεν υπολείπεται. Πραγματικά, ότι ψάχνεις μπορείς να το βρεις στη συγκεκριμένη πλατφόρμα.

Live στοιχήματα

Αυτό είναι το δυνατό σημείο της Goalbet. Οσοι αγώνες διεξάγονται στην ημέρα μεταφέρονται στο Live με πάρα πολλές στατιστικές πληροφορίες. Φυσικά, υπάρχουν αρκετές επιλογές για ζωντανό ποντάρισμα. Πραγματικά σε δελεάζει να πάρεις μέρος στο Live. Η Goalbet έχει κατά τη γνώμη μας το καλύτερο livebet, με καλές αποδόσεις αλλά και ζωντανές μεταδόσεις για επιλεγμένα ματς (μόνο για πελάτες με όχι μηδενικό υπόλοιπο στο λογαριασμό τους).

Τρόποι κατάθεσης στην Goalbet

1. U-Pay
2. Moneysafe
3. Neteller
4. Skrill
5. Πιστωτική/χρεωστική κάρτα
6. Paysafe
7. CASHlib
8. Paykasa